Afscheid ds. Martin Koster

Enkele jaren geleden ben ik mij gaan beraden over mogelijke invulling van mijn laatste jaren voor mijn pensioen. In de kerk blijven werken, óf nog een aantal jaren iets anders doen. Ik ben dat sinds vorig jaar juli serieus gaan verkennen en heb nu besloten om de laatste vier jaren voor mijn pensioen ander werk te gaan doen. In mijn vrije tijd werk ik al ruim zeven jaar als docent NT2 (Nederlands voor anderstaligen) en deed in 2018 een (zaterdag-)opleiding. Vanaf eind augustus ga ik voor enkele dagdelen dit werk doen op een Haagse middelbare school. Dat betekent dat ik per 1 december a.s. het werk voor de Bosbeskapel/Zuidwest zal beëindigen. Dat doe ik niet ‘zomaar’, want ik werk met veel plezier in onze wijkgemeente en zal de vele contacten, het opgebouwde vertrouwen en het gevarieerde werk gaan missen. Tot eind november blijf ik gewoon mijn werk doen, al zal één en ander ook in het teken staan van afronden. Het afscheid zal zeer waarschijnlijk plaatsvinden op zaterdagnamiddag 26 november en zondagmorgen 27 november. Ik hoop velen van u komende maanden nog te spreken of te zien.
Martin Koster