Welkom bij Shalom, het nieuwste buurt-en-kerkhuis van Den Haag!

Shalom, aan de Vrederustlaan in Den Haag Zuidwest, is een plek om het leven te delen en te vieren, met een aanbod voor kansarmen en kansrijken. Hier kunnen buurtbewoners elkaar ontmoeten, van elkaar leren, en passies en dromen delen. Natuurlijk vieren we ook samen onze successen.

Vanwege maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, gaan de activiteiten beperkt en in aangepaste vorm door, zie hieronder. Voor informatie, vragen of suggesties kunt u contact opnemen met de diaconaal opbouwwerker, Heleen Joziasse via hjoziasse@stekdenhaag.nl of 06-20401618

Activiteiten tijdens corona
De volgende activiteiten gaan gewoon door:

maandag09.30 – 11.30 uurConversatieles Nederlands B1
dinsdag15.15 – 16.45 uurHuiswerkbegeleiding
woensdag13.00 – 15.00 uurSociaal spreekuur (op afspraak)
13.30 – 15.00 uurMoestuinieren
donderdag09.00 – 12.00 uurKies! Sociale supermarkt
10.00 – 12.00 uurCoaching naar (vrijwilligers-)werk (op afspraak)
15.15 – 16.45 uurHuiswerkbegeleiding

Voor het spreekuur en coaching aanmelden bij: Heleen Joziasse, 06-20401618.
Andere activiteiten (naailes, maaltijden, shakuma (Afrikaanse fitness op muziek) kunnen helaas nog niet doorgaan.
Je kunt je wel alvast opgeven voor conversatielessen A0 en A1-2

Naast het kerkgebouw bevindt zich een moestuin die door diverse buurtbewoners wordt onderhouden.

In het buurt-en-kerkhuis zijn twee keer per week de vrijwilligers van het inloopspreekuur aanwezig om mensen te helpen bij vragen over bijvoorbeeld een moeilijke brief, het invullen van formulieren of het bemiddelen met instanties. Ook kunnen buurtbewoners hier terecht voor hulp bij het vinden van een baan, vrijwilligerswerk of een opleiding mogelijk te maken.

Buurt-en-kerkhuis Shalom is een initiatief van de wijkdiaconie van Den Haag Zuidwest en wordt uitgevoerd door Stek.