Voor alweer de vierde keer organiseert de Werkgroep Tolerantie een Banen- en vrijwilligersmarkt onder het motto Escamp Werkt!

Ben je op zoek naar werk, wil je een eigen onderneming starten, zoek je een stageplaats en/of vrijwilligerswerk? Kom dan naar de banenmarkt op 20 juni in de Shalomkerk. Daar tref je meteen werkgevers die op zoek zijn naar mensen zoals jij. Je kunt gewoon rondkijken en als je wilt met iedere werkgever spreken of met andere deskundige mensen die al je vragen op het gebied van (vrijwilligers)werk kunnen beantwoorden. Ook als je geen betaald werk zoekt, misschien eerst nog ervaring op wilt doen in bijvoorbeeld vrijwilligerswerk: er zijn op 20 juni ook vrijwilligersorganisaties die op zoek zijn naar goede vrijwilligers.

Na de vorige banenmarkten  had bijna de helft van de bezoekers een vervolgafspraak met een werkgever. Een aantal van hen kreeg meteen een baan, anderen een proefperiode. Onder hen ook jongeren. Gemotiveerde Escampers zijn dus gewild onder werkgevers, zeker nu de economie om steeds meer mensen vraagt. Komen dus op 20 juni!

Als je je laat inschrijven ontvang je een eenvoudige maaltijd en drankje, zolang de voorraad strekt! Verder vind je naast de banenmarkt ook een vrijwilligersmarkt, een gratis beautysalon en een gratis  weerbaarheidstraining tussen 17 en 19 uur. Op is op dus wees er snel bij op 20 juni. Toegang is gratis, van tevoren aanmelden is niet nodig.

Meer informatie: Kees Buist, kbuist@stekdenhaag.nl.

Locatie banenmarkt: Shalomkerk, Vrederustlaan
Datum en tijd: donderdag 20 juni, 17 – 19 uur