In Den Haag Zuidwest zijn veel mensen die veel moeite doen om rond te komen. Dat is moeilijk en zwaar en toch krijgen zij dat week in week uit, jaar in jaar uit voor elkaar. Daarmee dwingen zij diep respect af. En daarom slaan Kies! sociale supermarkt, buurt- en kerkhuis Shalom in oprichting en de weggeefwinkel Rijswijk de handen ineen. Er is dames-, heren- en kinderkleding, schoenen en er zijn spulletjes. Bent u klant van Kies! sociale supermarkt of heeft u een Ooievaarspas, dan bent u welkom. Per klant mag u vijf dingen gratis meenemen. En als u even wilt uitrusten van het rondkijken, is er koffie of thee.

Ook luisteren we naar de mensen om te horen wat zij belangrijk vinden. Buurt- en kerkhuis Shalom i.o. wil activiteiten ontwikkelen die mensen belangrijk vinden. Kortom: we zien u graag op donderdag 4 oktober 2018 tussen 9 en 12 uur in de Shalomkerk. Neem uw Ooievaarspas mee of uw bewijs van inschrijving bij de Voedselbank Haaglanden.

4 oktober Buurt- en kerkhuis Shalom