Alternatief kerkdiensten

Nooit eerder hebben we onze zondagse kerkdiensten moeten afgelasten. Inmiddels begrijpen de meesten van ons dat het een goede beslissing is geweest in lijn met de door de overheid afgekondigde maatregelen. Maar de zondagse samenkomsten behoren tot het hart van ons kerkelijk leven, dus de wijkkerkenraad Zuidwest heeft gezocht naar een alternatief: de kerkomroep.

Voor zover de situatie het toelaat, organiseren we de komende zondagen op iedere locatie een viering met predikant, organist en enkele stemmen, die via kerkomroep te beluisteren is. In principe zal deze viering rechtstreeks te volgen zijn. Maar als dat niet lukt, kun je de opname altijd op een later tijdstip beluisteren.

Pastorale zorg
Het is heel goed mogelijk dat je juist in deze periode extra behoefte hebt aan pastorale zorg. Vanzelfsprekend is onze predikant daarvoor beschikbaar.

Telefooncirkel
Oudere gemeenteleden kunnen zich aansluiten bij de Telefooncirkel. Je wordt dan drie keer per week ‘s ochtends (op maandag, woensdag en vrijdag) kort gebeld door een mede-deelnemer. Als je dat wilt, kun je op een ander tijdstip altijd meer uitgebreid met de deelnemers bellen. Spreekt je dit aan? Neem dan contact op met Nico Tetteroo.

Gebedsintenties
Gebedsintenties en de namen van zieken, kun je altijd rechtstreeks melden aan de predikant.

Henk Valstar, scriba wijkkerkenraad Zuidwest