Als vervolg op de maatregelen die door de overheid zijn genomen, heeft de kerkenraad besloten om vanaf komende zondag vooralsnog tot en met 31 maart 2020, geen kerkdiensten te houden in onze wijkgemeente.

De kerkenraad hoopt dat we hiermee als protestantse wijkgemeente Zuidwest bijdragen aan het regeringsadvies om het coronavirus geen grip te laten krijgen op met name ouderen en personen met verminderde weerstand.

Voor onze kerkgemeenschap is dit natuurlijk ook een droevig besluit, omdat we elkaar in tijden van nood nabij willen staan en juist behoefte hebben aan de troost en inspiratie vanuit onze protestantse traditie.

Vanuit het moderamen van de kerkenraad zal met onze wijkpredikanten op zoek gegaan worden naar alternatieven inzake het wegvallen van de komende kerkdiensten.

Voor komende zondag verwijst de kerkenraad naar de korte meditatie door ds. René de Reuver vanuit de kapel van de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk. Deze zal zondag 15 maart op NPO2 om 9.20 uur uitgezonden worden. Dit ter vervanging van de kerkdiensten die zondag niet door gaan. Deze uitzending wordt verzorgd door de EO.

Laat een ieder in zijn/haar eigen omgeving ook de gemeenteleden informeren die we mogelijk niet weten te bereiken.

Met vriendelijke groet,
Henk Valstar