Eén keer in de maand is er op woensdagmorgen in de bovenzaal van de Shalomkerk “koffiemorgen”.
In de voorjaar en zomer willen we deze ochtenden als het weer het toelaat, elke woensdagochtend buiten voor de kerk gaan houden. Het is de bedoeling dat wij ook voor buitenstaanders een open kerk zijn. Als wij kerk naar buiten willen zijn, dan moeten we misschien juist wel buiten beginnen!
Wie wil een handje komen helpen? Per ochtend hebben wij drie vrijwilligers nodig die koffie of thee willen zetten en helpen bij de bediening We zijn ‘open’ tussen 10 en 12 uur. Als je een half uur eerder wilt komen voor de voorbereidingen dan zijn we om 10 uur startklaar. Bij slecht weer kunnen we in de hal van de kerk terecht.

Wie helpt mee dit initiatief tot een succes te maken? Geef je op bij Suze Mulder, tel. 3675590 of bij Marja Hollander, tel. 3679655.

Hulp gevraagd bij koffieochtenden