Op vrijdag 15 december a.s. organiseert het Ontmoetingskerkkoor het jaarlijkse ‘Kerstconcert bij Kaarslicht’ in de Abdijkerk te Loosduinen. Aanvang van het concert is om 20:00 uur en de kerk gaat open om 19:30 uur.

Kaarten voor het concert zijn verkrijgbaar bij de leden van het koor en via onze penningmeester Jochum Talsma, telefoon 070 3970459. De toegangsprijs bedraagt € 12,50 (inclusief drankje in de pauze).

Het belooft weer een mooie avond te worden met een internationaal kerstrepertoire, waarbij een strijkkwintet, Ellen de Jonge (dirigent en sopraansolo), Frank Wouters (piano en trompet) en Christian Hutter (orgel) hun medewerking zullen verlenen.

Kijk voor verdere gegevens van het koor op de website www.ontmoetingskerkkoor.nl

Kerstconcert bij kaarslicht, 15 december