Komende Kliederkerk duiken we in een bijzonder verhaal over Nerflanders, kleine mensen van hout. De Nerflanders geven elkaar elke dag stickers: voor bijzondere prestaties een ster; voor wie niks bijzonders kan een stip. Nerflander Wout kan eigenlijk niks heel goed en krijgt dan ook alleen maar stip-stickers. Wout gaat daardoor zelf ook geloven dat hij geen goede jongen is. Tot hij op een dag naar de werkplaats van Eli, de houtsnijder, gaat. Daar leert Wout iets bijzonders: het maakt niet uit wat andere Nerflanders van hem denken, zijn maker houdt van hem zonder voorwaarden! Kom dit verhaal ook verder ontdekken tijdens de Kliederkerk, doe mee met de viering en eet gezellig mee!

Op 6 november vindt de Kliederkerk plaats van 15.30 tot 18.00 uur in de Ds. W.E. den Hertogschool, Luxemburgstraat 7. Aanmelden kan via kliederkerk@denhaag-zuidwest.nl of 070-3972495 (graag uiterlijk 1 november). Welkom!!

Kliederkerk 6 november