Op woensdagmiddag 14 februari, van 15:30 tot 18:00 (inloop tot 16:00), vindt de tweede editie van de Kliederkerk plaats in de Ds. W.E. den Hertogschool, Luxemburgstraat 7. Het thema is LIEFDE en het verhaal dat we samen ontdekken is het verhaal van Ruth. De middag begint met een uur vol activiteiten, daarna is er een korte viering en een gezamenlijke maaltijd.
De Kliederkerk is voor alle leeftijden en toegankelijk voor iedereen; je hoeft geen binding met de school en/of de kerk te hebben. Dus wil je lekkere dingen maken van het graan dat Ruth verzamelde, naastenliefde ondervinden of een ‘huwelijk’ ervaren, net als Ruth? Kom dan vooral langs!

Aanmelden is noodzakelijk in verband met de voorbereidingen van de maaltijd en kan via kliederkerk@denhaag-zuidwest.nl of 070-3972495 (graag uiterlijk vrijdag 9 februari). Zie ook de Facebookpagina: www.facebook.com/kliederkerkdenhaagzw

Liefde in de Kliederkerk!