Vanwege het aflopen van de ambtstermijn van Renny Steinvoort, Scriba Algemene Kerkenraad, is de Protestantse Gemeente ’s-Gravenhage op zoek naar een inspirerende en actieve opvolg(st)er, die zijn/haar representatieve, creatieve, inlevend met de leden en secretarieel bestuurlijke bijdrage wil leveren binnen het vernieuwingsproces waarin de Algemene Kerkenraad zich bevindt. Terugkijkend zei Renny in Kerk in Den Haag: “Als je hart voor de kerk hebt, is het een mooi ambt”.

Iets voor u deze aantrekkelijke vrijwilligersfunctie? Voor nadere informatie of opgave kunt u terecht bij Renny Steinvoort , of per post: Kerkelijk Bureau Parkstraat 32, 2514 JK Den Haag.

Je kunt ook namen noemen van mensen, die jij voor de functie van Scriba Algemene Kerkenraad geschikt acht.

Scriba Algemene Kerkenraad gezocht