In het Paasweekend ( 20 april ) vindt in Rotterdam Ahoy een muzikaal evenement plaats: The Passion in Concert. Het belooft een unieke en ontroerende concertervaring te worden waarin je Jezus’opstanding uit de dood met andere ogen kijkt, luistert en doorleeft.

Tijdens The Passion in Concert vertelt Simone Kleinsma het Paasverhaal vanuit de ogen van Maria, de moeder van Jezus. Dit is de kern van de avond. Medewerking wordt verleend door Dwight Dissels, Jim Bakkum, Berget Lewis, Danny de Munk, Jeroen van Koningsbrugge, Xander de Buisonjé, Davina Michelle, rapper Brainpower, én een koor van vierhonderd mensen die zich vanuit heel Nederland daarvoor hebben opgegeven.

Korting

Individuele kerkleden en groepen krijgen korting. Meer informatie vind je via deze link.

Zaterdagavond 20 april 2019 20:15
Reserveringslink: www.thepassioninconcert.nl/actie