Vacature wijktraineeprogramma

Ben jij een maatschappelijk betrokken Haagse jongere? Heb je een hbo of wo diploma op zak? Wil je naast het uitvoeren van een functie op niveau ook actief bezig zijn met je persoonlijke en professionele ontwikkeling? Solliciteer dan nu op het wijktraineeprogramma van de gemeente Den Haag!

Het programma
Het wijktraineeprogramma bestaat sinds 2016 en start september dit jaar weer met een nieuwe lichting van tien Haagse jongeren. Met dit programma werkt de gemeente Den Haag aan de aanpak jeugdwerkloosheid en het versterken van het maatschappelijk middenveld. Door jongeren uit met name aandachtswijken te koppelen aan culturele-, sport-, onderwijs-, welzijn- of zorginstellingen werken we gezamenlijk aan de doorontwikkeling van onze superdiverse stad. Tegelijkertijd biedt het programma hoogopgeleide jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt de gelegenheid om zich op deze manier in de kijker te spelen.

Interesse?
Heb je interesse? Stuur dan vóór 12 juni 2017 je motivatiebrief, CV en de antwoorden op de drie persoonlijkheidsvragen naar sahil.achahboun@denhaag.nl