Op 24 december om 22.00 uur wordt de jaarlijkse kerstnachtdienst gehouden Grote of Sint-Jacobskerk . In verband hiermee zoeken we vrijwilligers. Mogen we een beroep op jou doen?

Zou jij op dinsdag 24 december:

• vanaf 9.00 uur tot ongeveer 14.30 uur of een dagdeel in één van de mooiste kerken van ons land willen helpen met:
  1. stoelen klaarzetten;
  2. versieren;
  3. uitschenkstands opbouwen;
  4. podium bouwen.

Vanaf 19.00 uur, tijdens de dienst:

1. sap, wijn, chocolademelk en kerststol klaar willen zetten;
  2. vóór de dienst mensen verwelkomen en eventuele vragen beantwoorden;
  3. tijdens de dienst veiligheidscoördinator zijn;
  4. collecteren tijdens de dienst.

Na de dienst, vanaf 23.15 uur:

1. sap en glühwein schenken;
  2. meehelpen met opruimen.

Op vrijdagochtend 27 december vanaf 9.00 uur is helpen bij het opruimen zeer welkom.

Goede coördinatie, gezellige sfeer en verzorging inwendige mens gegarandeerd. Als je meer wilt weten of je op wilt geven, kan dat bij Bo Rodenhuis.

Namens de organisatie Kerstnachtdienst Grote Kerk: Ds. Jannet van der Spek, Ds. Christiaan Donner, Ds. Jacob Korf, Margriet Quarles, Rein Willems, Eric Kruit, Karin Hoentjen en Bo Rodenhuis.

Vrijwilligers gevraagd Kerstnachtdienst Grote Kerk Den Haag