KIeS! Voedselbankwinkel

KIES! Voedselbankwinkel

Kies! is de voedselbankwinkel in buurt-en-kerkhuis Shalom. Hier kunt u, als u klant bent van de Voedselbank, zelf elke week producten uitzoeken. U krijgt een pasje waarop een bedrag staat. Dit bedrag is gebaseerd op de grootte van het huishouden. In de winkel kunt u producten uitkiezen en daarna afrekenen met het pasje. Ook kunt u met een coach praten en nadenken over uw toekomst. De coaches denken met u mee over bijvoorbeeld hobby’s, hulp, (vrijwilligers)werk of een opleiding.

Contactpersonen:
– winkelmanager Peter Weidmann, 06-23205625
– diaconaal opbouwwerker Heleen Joziasse, 06-20401618

Uitdeelpunt Kies! Shalomkerk

Kies! Voedselbankwinkel
in buurt-en-kerkhuis Shalom

Wanneer: elke dinsdag en donderdag
Waar: Shalomkerk
Tijdstip: 14.00-17.00 uur op dinsdag
10.00-14.00 uur op donderdag

Uitdeelpunt Kies! Bokkefort

Kies! Voedselbankuitgifte
is ook in Loosduinen actief

Wanneer: elke vrijdag
Waar: Bokkefort, Doctor H.E. van Gelderlaan 260
Tijdstip: 11.45-14.30 uur

Klant worden?

Wilt u klant van Kies! Voedselbankwinkel worden? Dan moet een hulpverlener (bijvoorbeeld maatschappelijk werk of schuldhulpverlener) u aanmelden bij Voedselbank Haaglanden.
U kunt hiervoor ook terecht bij ons inloopspreekuur.
De Voedselbank bekijkt daarna of u in aanmerking komt.

Zie voor meer informatie: https://voedselbankhaaglanden.nl/voedselhulp/.

Meedoen

Kies! draait op vrijwilligers: mensen die de winkel bevoorraden, de administratie doen, de winkel bemensen, de klanten ontvangen en wegwijs maken, de winkel schoonmaken en de klanten begeleiden als coach. Wilt u als vrijwilliger actief worden bij Kies? Meld u dan aan bij winkelmanager Peter Weidmann, 06-23205625.